Thuis maar nog niet klaar.

Ik heb deze BLOG entries gekopieerd van Clemens’ WebSite, ik heb ze geschreven, de foto’s zijn van Clemens.

Hier staan de originelen, ook in het Engels.

We moeten nog een aantal dingen in deze site afronden, met name een stuk over navigatie-systemen en de engelse vertaling.

De komende dagen zullen we een aantal dingen afronden. We moeten morgen beiden weer werken, en natuurlijk ook thuis ons gezicht laten zien: Hulde aan onze Dames die het mogelijk maakten dat we op pad konden!

Walter is druk aan het vertalen van Nederlands naar Engels. Zijn klaptop (een Windows bak waar hij niet vrolijk van wordt. Hij noemt mijn iBook het zoutvaatje voor de Windows-wonde..) gebruikt hij dapper om alles in te tikken. Bijna 100 Kb tot nu toe – bepaald geen kattenpis.

Ik ben bezig met de site zelf: gisteravond in de TechnoHøt bij Kapitein Parkinsson heb ik een navigatie-tab erbij gejoept, en ik kreeg een email van Andrew Zamler-Carhart van KavaSoft waar ik de Help van iConquer voor vertaal. Een paar foutjes ontdekt, die ik dadelijk rechtzet.

Ik wil nog meer poetsen aan de site, zodat ‘ie daarna op een CD gebakken kan en naar liefhebbers in Noorwegen en Zweden, die we dit weekend hebben ontmoet.

Heb geduld; streven is deze week alles af!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s