Naar Gersfeld in der Rhön.

Op vakantie.

We gaan op vakantie. We hebben een appartement gehuurd in Gersfeld. Jannie en ik zijn daar all eens geweest ver voor we de kids hadden. En 3 jaar geleden zijn we er op doorreis naar Tsjechië blijven slapen.

Hotel Sonne is een net hotel waar je voor hel schappelijke prijzen ook appartementen met hotelservice kunt boeken. Dat hebben we gedaan.

Ze hebben een website: http://www.sonniges.de

Dus ‘s morgens pakten we de auto in (De koffers stonden al klaar) en om een uur of 10 reden we weg. Om alles in de auto te krijgen moest het reservewiel eruit, dat doe ik wel vaker. De kans op een lekke band is nihil en als het toch gebeurt bel ik gewoon met 0080017777777, dat is het noodnummer van Mercedes. 

Wij zijn waarschijnlijk de enige familie die met 3 laptops op vakantie gaat.

De eerste stop was op de zaak. Ik had nog wat te doen en wat langs te brengen. Effe een bakje op onze nieuwe koffiemachine en toen nog even bij Andreas langs en we konden op weg. Vanaf Bückeburg is het iets meer dan 300 km, voor mijn doen een eitje.

Maar meteen op de A2 begon het te plenzen en dat bleef voorlopig ook zo. Pas in de buurt van Gersfeld hield het op. Tegen 17:00u waren we er. we hebben snel de boel uitgepakt en nog even inkopen gedaan.

De woonkamer

Trap naar boven

Keuken(tje)

Zithoek.

Een leuk appartement. het heeft zelfs een balkon met terras.

En 2 aparte slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Perfect voor ons. Hier houden we het wel 14 dagen uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s