Nat, natter, natst

Zomer in Nederland….

Door de vakantiespreiding hebben we dit jaar weer “laat” vakantie, pas einde juli kregen de jongens vrij. Vorig jaar precies zo. Ook het verloop van het weer is ongeveer hetzelfde. Vorig jaar was het bloedheet,…… precies tot de eerste dag van de zomervakantie. Toen werd het koud en begon het te regenen. Dit jaar is een kopie van vorig jaar (O.K. de eerste 3 dagen van de vakantie ging het nog).

Maar de 4e week gaat in en het is buiten 14 ºC, het vriest nog net niet. Ik heb kerstdagen meegemaakt dat het warmer was. Ook de vooruitzichten zijn droevig.

We gaan woensdag (16 aug) weg op vakantie naar Gersfeld (http://www.sonniges.de)

Mooi maar de voorspellingen van de volgende week zijn allemaal zwaar onder de 20ºC. Dus winterkleren mee. Ik zal kijken of de sleetjes meekunnen. En een afspraak met de garage voor de winterbanden en winterklaar maken van de auto. Antivries in de ruitensproeier en de slotontdooier uit het dashboardkastje….

Hier onze terrassen voor en achter, plassen water en donker.

En de voorkant, alles nat en koud.

Nou ja, volgend jaar beter. Dan wordt het weer precies omgekeerd. Eerst koud en later wordt het lekker warm. Jammer dat wij volgend jaar “vroeg” vakantie hebben. Ik moet Jannie er toch eens van overtuigen dat vliegen helemaal niet eng is en dat je snel ergens hen kan waar het wel warm is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s