Technikmuseum

Sinsheim

Voor mijn werk rijd ik meer dan 50.000km per jaar over Duitse Autobahnen. Dus de meeste ken ik inmiddels wel en ik weet ook veel wat er zo naast de autobahn te zien is. Over de A6 rijd ik niet echt veel maar ik had toch al een paar keer gezien dat er een (dacht ik) vliegtuigmuseum was. Vanaf de snelweg kun je een Concorde en een Tu144 zien.

Sinsheim is echter veel meer dan alleen een vliegtuigmuseum, het is een technisch museum. Er staat van alles wat met techniek te maken heeft. We zijn wel eens in Hermeskeil geweest, dat is een vliegtuigmuseum, maar dit is vele malen groter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s