Hier groeien ze!

Flitspalenkwekerij.

Woensdag ben ik geflitst. Ik reed gelukkig niet zo hard en de ervaring leert dat het meestal geen gevolgen heeft als de overtreding niet “te” is.

In de buurt van Bückeburg is het me al vaker gebeurd en heb ik er nooit meer iets van gehoord. alleen uit Osnabrück heb ik er een keer een gehad voor 123km/h waar je 100 mocht (In gesprek met Clemens en Berry had ik het bord gemist) die kostte EUR 60,-, ik heb er een gekregen uit Bad Bentheim, dat is zo dicht bij de grens dat ze Nederland wel weten te vinden (EUR 17,-) en…… een uit Hessen voor EUR 10,- uit Lauterbach. 

En in Hessen zijn we nu ook. Dus ik denk dat er wel een acceptgiro komt voor een laag bedragje waar de inningskosten het bedrag veruit overstijgen.

Maar Hessen heeft volgens mij de hoogste flitspaaldichtheid van Europa. het is moeilijk om hier _niet_ geflitst te worden. Ik ben een zeer rustige rijder (Broer van Captain Slow, slome slak en vergelijkbare bijnamen) maar ook mij gebeurt het wel eens.

Vandaag zijn we even naar Fulda geweest en ik heb alle flitspalen gefotografeerd. Ik heb er 3 gemist (Hoop ik althans want anders krijgen we nog meer ongewenste vacantiefoto’s) 

Het is een ritje van slechts 46 kilometer. En dan denken we in Nederland vaak dat daar veel van die krengen staan, nou hier groeien ze!

Deze hieronder was de boosdoener.

Dus geen geklaag meer in Nederland. Hessen slaat echt alles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s