Kookgek

Andreas is vandaag jarig en omdat ik toch zondagavond al naar Bückeburg moest ben ik wat eerder gegaan. 

Ik ben een half jaar ouder dan Andreas dus hij haalt me op zijn verjaardag weer in. Tussen mijn (3 maart) en zijn (17 september) verjaardag is het altijd: “Ouwe lul” tegen “Jong Broekie”. 

Andreas is een liefhebber van koken. Dus had hij en select gezelschap uitgenodigd (We waren met zijn achten, van rechts naar links Sigrun, Andreas, Anne, Bernd, Anke, Beate, Ralf en ik) die zijn brouwsels konden genieten.

Het was lekker, jammer genoeg had hij nogal veel dingen met lever. Ik kan dat spul niet luchten of zien, laat staan eten. Maar ik kreeg mijn maag wel vol met Bruschetta en salade. Ook had hij nog een litertje of wat van zijn succes soep gemaakt. Pompoenpitsoep. (Kuerbiskernsuppe) Klinkt niet maar smaakt geweldig.

We hebben to 12 uur buiten gezeten. Raar, tijdens de zomervacantie was het te koud om buiten te zitten en nu het bijna herfst is vallen de mussen weer dood van het dak. Ik ben vòòr het broeikaseffect maar dan wel een beetje gelijkmatig graag!

Om 12 uur moesten we nokken, morgen is het weer werken (Tooltraining) en een zware week voor de boeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s