Lagavullin rules!

Whisky proeven

Tijdens een tooltraining organiseren we altijd iets voor de deelnemers. Vaak gaan we naar het helicoptermuseum maar af en toe hebben we een whiskyproeverij. Een vriend van ons, Andreas Schmitt, heeft een whisky verzendhuis dat vanuit Bueckeburg whisky verstuurd over de gehele wereld. Zijn website is the House of Whisky.

Eerst gingen we een hapje eten bij de buren (Minchen) Sigrun had mexicaans voer besteld. Zeer lekker. Er lagen kleine rode pepers bij die ik natuurlijk gelijk probeerde. Normaal krijg je in Duitsland nooit iets wat echt heet/scherp is. Dit was duidelijk een uitzondering…..

Niet goed voor het proeven ‘s avonds. Gelukkig moest ik me toch inhouden, er moesten nog mensen worden weggebracht dus ik moest nog rijden. Ik heb van alles een “vochtige tong” geproefd, alleen van mijn favoriet “Lagavullin” heb ik een slokje meer genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s