Hollandse Humor.

Elektrosmog.

Andreas is nogal op gezondheid enzo. Hij probeert daar ook andere mensen van te overtuigen en soms met goed gevolg. Ik slik me tegenwoordig ook rot aan vitaminen en ik doe regelmatig aan sport. Ja, ja, zelfs Nordic Walking. Andreas heeft een opleiding tot trainer gevolgd en hij mag dientengevolge mensen opleiden.

Ik ben al proefkonijn geweest en ik moet zeggen, het is niet slecht. Een stuk lekkerder dan hollen.

Maar zijn laatste thema is Elektrosmog. Volgens hem wordt je ziek van alle apparaten die in je omgeving straling uitbraken.

Zal best wel wat inzitten maar ik zie dat niet zo dramatisch (Je moet tenslotte ergens aan doodgaan nietwaar?)

Maar bij Andreas gaat ‘s avonds het WLAN uit per schakelklok (Dat was erg fijn toen ik bij hem ‘s avonds nog wat files aan het uploaden was, grrrr)

Vanavond in het hotel ging hij vroeg naar bed om nog wat oefeningen te doen (Hsin Tao wat zoiets als energie levenswijze betekend, is net zoiets als Tai Chi maar dan compleet anders….)

De Maasman en ik waren nogal balorig en toen we in de hotelbar via WLAN wat files aan het overtoeteren waren tussen onze Macjes (geen kunst op een Mac hoor!) hebben we onze computers voor zijn kamerdeur gezet. Eens kijken of hij het merkt.

Niet dus, hij had goed geslapen zei hij. Een-nul voor de straling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s