Weer onderweg.

Tour de Germany.

Deze week hebben we weer een drukke week. Maandag met de Maasman naar Dohmann, daar leveren we een dagje support bij het aanpassen van Rhapsody/RTX aan

 een GNU compiler op een Coldfire chip. 

Maas was vroeg uit zijn bed gerold en stond om half acht op de stoep waarna we gezamenlijk richting Gütersloh gingen. De aanpassing ging wel, we hebben geleerd dat een GNU compiler wel gratis is maar dat je dat ook duidelijk aan de kwaliteit kan merken. Ofwel kort gezegd: het ding zuigt.

Na een gezellig etentje reden we naar het appartement in Kleinenbremen om dinsdag een afspraak met iemand van Extessy bij te wonen. Bij thuiskomst hebben we eerst de nachtstand van onze camera’s geprobeerd.

‘s Morgens een ontbijtje bij Andreas en op naar de zaak. Met Extessy samen gaan we ons framework aanpassen aan Autosar, een nieuwe automobiel standaard.

Natuurlijk was onze meeting weer niet bij iedereen doorgekomen dus hij werd anderhalf uur uitgesteld omdat Artur nog uit Wolfsburg moest komen….

Maar we hebben een hoop geleerd, dat kunnen we de rest van de week goed gebruiken.

Woensdag weer vroeg op, 6 uur, omdat we om 9 uur in Kassel moesten zijn. Daar hadden we een product presentatie bij Krauss Maffei. Alweer een fabrikant van oorlogstuig. we trekken het wel aan de laatste tijd.

Met Andreas samen hebben we ze overtuigd van het nut van Rhapsody en dat ziet er goed uit!

Dan op weg naar Muenchen voor de belangrijke afspraak met een autofabrikant uit Muenchen waarvan we de naam nog niet mogen vertellen…..

We konden geen hotel meer krijgen want het is Oktoberfest. Het enige wat Sigrun nog kon vinden was Hotel Highway in Dasing, een kilometer of 60 van Muenchen. Dus morgen weer vroeg op omdat het ruim een uur rijden is als er geen files zijn. Het Hotel was niet eens echt slecht (Wel mooi zelfs) en we hadden kamers aan de achterkant dus geen snelweg herrie.

We rammelden van de honger dus gingen we snel wat happen in een restaurant voor de deur, wat eigenlijk ook niet zo gek was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s