Klein maar fijn!

Strategietreffen

Als klein bedrijf sta je overal alleen voor. Door de grootte van het bedrijf zijn sommige dingen makkelijk (Een goede harde schreeuw en de hele zaak is geïnformeerd) en sommige dingen moeilijk (Te weinig werk voor een systeem administrator dus we doen alles zelf). Wat ook moeilijk is is dat je alles wil doen maar daar gewoon de mensen niet voor hebt en dat je geen vuist kunt maken in de markt.

We hebben, van oudsher, veel contacten met andere bedrijven en het leek ons een goed idee om met een paar van die bedrijven een wat nauwer contact te onderhouden om gezamenlijk een betere positie te kunnen krijgen.

De afspraak stond voor vrijdag en zaterdag bij ons in het kantoor. Het was zeer nuttig en vooral gezellig. Onze partner OSC uit Oldenburg had een nieuw personeelslid die voor ons een oude bekende was, Juergen Nauwartat. Die ken ik nog uit mijn Tasking tijden en het was leuk om hem weer te zien.

Alle bedrijven stelden zich voor en daarna hebben we plannen gemaakt voor gemeenschappelijke acties. Tussendoor hebben we natuurlijk de interne mens versterkt. Vrijdag avond hebben we heerlijk gegeten bij onze huis Italiaan met aansluitend een drankje. Ik was Bob dus heb ik me ingehouden, Andreas niet echt…..

Zaterdags hebben we de catering wat lekkers laten bezorgen en om een uur of 2 hebben we de zitting opgeheven. Een nuttig event, dat gaan we vaker doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s