Nou. Ik heb het 2 jaar kunnen vermijden maar het is zo ver: besmet.
Terug uit Barcelona merkte ik de volgende dag dat ik me niet zo heel erg goed voelde. Toen maar even een test gedaan alhoewel ik dacht dat het onzin was. Nog nooit zo snel een test rood zien worden. Grr.
Op een of ander manier had ik gedacht dat ik dat niet meer zou krijgen. Na 2 inentingen, een booster, een hele hoop kilos afgevallen en een veel gezondere levensstijl dacht ik echt dat het mij voorbij zou gaan.

Ik kreeg gelijk mail van de GGD met een uitnodiging voor de 2e booster (Mooi op tijd!) Maar “Genezen” geeft je dezelfde status dus maar gelijk een afspraak gemaakt bij het test-centrum (De laatste dag dat dat kon, nu is het test centrum in Nijverdal gesloten.)

Positief. En dus negatief. of zo.

Die kwam ’s nachts terug met ook als resultaat “Positief”.
Ik dacht toen nog dat het maar een kleine verkoudheid zou zijn maar helaas. Ik had er goed last van. Maar na een week is het weg en kan ik er weer tegenaan.

Have fun!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s