Barcelona!!!

Intro

Ik was al wel eens vaker in Spanje geweest maar nog nooit in Barcelona. Dus toen we aan het vergaderen waren om een goede locatie voor de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering en Barcelona langs kwam als mogelijkheid leek me dat wel wat.
Wat is een goed locatie? Ergens waar we alle drie een directe vlucht heen hebben vanaf onze “Huis” Airport.
Nou heb ik dat heel makkelijk, vanaf Haarlemmermeer Airport (Ook wel Schiphol genoemd) kan ik bijna overal zonder overstap heen.
Andreas (Hannover) en Tom (Nantes) hebben dat een stuk moeilijker. Niet alleen door Corona maar ook door mensen die minder vliegen, meer concurrerende luchthavens en andere luchtvaart problemen vliegen er steeds minder vliegtuigen vanaf de kleinere luchthavens. Mijn 2e “Thuis” luchthaven, FMO: Münster-Osnabrück is van een leuke regionale luchthaven verandert in een uitgestorven gat.
Maar Barcelona was bereikbaar in een keer door iedereen (OK, alleen ik kon met KLM, Tom en Andreas gingen met Vueling, een Spaanse prijsvechter.
Dat van de “Prijsvechter” klopte trouwens aardig, de beide andere heren betaalden uiteindelijk meer dan ik met een KLM Ticket….
Dus op zondagmiddag zou ik dus weer in de trein stappen in de hoop dat het deze keer beter zou gaan (Zie: “Die gingen niet” )
Niet dus…. de treinen reden niet. Gelukkig 10 minuten voor ik weg zou gaan kwam het bericht op de NOS. Niet in de NS App. (Later bleek dat dat nou juist het probleem was) Nog mazzel, voor hetzelfde geld had ik ergens in de rimboe vast gestaan.
Dan maar met de auto, Robbert en Jeroen brachten me weg. En dat ging goed, de rest werkte allemaal wel: vliegtuig ging op tijd, goeie plek. Alleen heb ik mijn oude Kobo ereader laten liggen (En die heb ik nog steeds niet terug)

AirBNB

Voor het eerst had ik een AirBNB gehuurd. Een ruim appartement met 3 slaapkamers en een terras. Niet goedkoop maar dat waren we met een hotel ook zeker kwijt geweest.
En we zaten vlakbij (Nou ja.. een paar kilometer) de Sagrala Familia, de Ramblas en het strand.
Het was mooi. Zeer nuttig en ook nog mooie dingen gezien! Heerlijke tapas gegeten.
Alleen heb ik een verkeerd souvenir meegenomen: COVID… Daarover later meer.

Gelukkig hebben we de foto’s nog..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s