Wien wartet auf dich.

Dat is de titel van een van Andreas’ favoriete boeken. Het is geschreven door Tom DeMarco en heet eigenlijk “Peopleware”. Duitsers hebben wel vaker merkwaardige vertalingen. In ieder geval had ik niet de indruk dat Wenen echt op me zat te wachten.

Wenen is een prachtige stad. Ik ben er al vele malen geweest en het blijft mooi. Ik moest nu voor 1 dag op en neer vanaf Hannover. Air Berlin vliegt vanaf vele Duitse luchthavens naar Wenen, dus ook vanaf Hannover. Ik heb dat met Andreas samen al minstens 10 keer gedaan. Dit keer moest ik alleen en ik ben op dezelfde tijd opgestaan als altijd: om half vijf. Ik had niet door dat de winterdienstregeling was ingegaan en dat de machine nu een uur later vliegt…. Nou ja het had ook andersom kunnen zijn 🙂 Dan mis je je vliegtuig (Is me vorige maand in Köln overkomen met de HLX machine naar Klagenfurt, overdosis Stau gehad) en dat is beroerd bij de huidige prijsvechters in de luchtvaart. Niet komen betekent: Vette Pech, Plaats en geld Weg.

Nu was ik ruim een uur te vroeg. Voordeel: (Elluk nadeel hep se voordeel) goede plek in de machine, tijd voor een bakkie en geen stress. En ik kan alvast wennen aan Koreaanse tijd, daar vlieg ik zaterdag heen. Die lopen 8 uur voor op ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s