Hotel “Painted by Matisse”

Vannacht weer geslapen in ‘Hotel am Stadthaus’. Goed en goedkoop (EUR 45,- per nacht) Dat is geregeld anders… 

Ik heb vaak genoeg zwaar boven de EUR 100,- betaald voor een stuk mindere kwaliteit. Ik stel niet veel eisen aan een hotelkamer. Het moet schoon zijn, ik moet als enige in de kamer slapen (geen slaapzaal of een bed met ongedierte) een douche hebben en goedkoop zijn. Ontbijt met yoghurt en/of ei is leuk. TV is volkomen onbelangrijk, WLAN is zeer fijn. Helaas moet je voor WLAN altijd de hoofdprijs betalen of het is er niet. Gek genoeg is het duurder in dure hotels. Je zou zeggen dat als je EUR 120,- voor een nachtje slapen betaald (En eventueel nog EUR 20,- voor het ontbijtbuffet) er wel een internet verbinding af kan. Maar nee hoor, EUR 5,- voor een kwartier. Afzetters.

Genoeg geklaagd. De komende 3 dagen ben ik bij Auma Riester. Een dagje les geven en 2 dagen project startup coaching.

Het is best leuk om Rapsody Seminars te geven, je bent per dag 2 uur aan het woord en voor de rest moet iedereen zijn oefeningetjes doen. Het probleem is wanneer de oefeningen mislukken. Het is onvoorstelbaar wat sommige mensen voor fouten in hun programma’s stoppen. Af en toe denk ik dat ze het erom doen….

De mensen vragen mij wel eens: “Is het niet vervelend om elke keer weer hetzelfde te vertellen?” en dan antwoord ik altijd: “Ja dat is stomvervelend maar om het iets dragelijker te maken laat ik elke keer ander publiek komen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s