Een reisje lans de Rijn, Rijn, Rijn..

Dinsdag was ik bij Siemens Postal in Konstanz. Dat ligt aan de Bodensee maar ook aan de Rijn. Het beginpunt van de Rijn ligt exact onder de brug op de foto. Ik heb de foto gemaakt vanaf de Rijnkant, de andere kant van de brug is de Bodensee.

Ze hadden bij Siemens wat problemen met een antiek Rhapsody model en de laatste nieuwe versie van Rhapsody. We hebben alles opgelost en ‘s avonds kon ik weer de trein in om naar Müllheim (Baden) te reizen.

Dat ging dit keer helemaal per trein en best mooi. Eerst van Konstanz naar Singen met een zwitserse boemel en dan van Singen naar Basel met een InterRegio.

Van Singen gaat het langs de Rijn op de Duitse kant. Door Schaffhausen 

en Rheinfelden en andere plaatsen die aan de Rijn liggen. Toen ik aankwam in Basel bleek dat het Station Basel Bad heet en in Duitsland ligt! links en rechts van het spoor ligt Zwitserland, je komt het station alleen uit via de Douane of per trein natuurlijk. Ik ging per trein richting Freiburg en ik kon uitstappen in Müllheim. Dan met een taxi naar het hotel en nog een snelle hap in het restaurant ‘Am Stadthaus’. Ik ben hier al vaker geweest dus ze kennen me. Morgen gaan we weer les geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s