Swiss kan het heen en weer krijgen

Of ook wel: “Genaaid door de Zwitsers”

Tsja ik zou dus deze week van woensdag tot en met vrijdag in Muellheim zijn. Dus een vlucht geboekt naar Basel voor EUR 84,50 heen en vooral weer.

Toen kwamen er twee andere klusjes aan de Bodensee tussendoor en heb ik dus mijn belachelijk dure Luftwafe vlucht geboekt naar FDH. 

Tsja en dat mag niet van Swiss. Het schijnt zelf in de voorwaarden te staan waar je op “Akkoord” klikt op het internet. Ja precies, die 50 pagina’s wettekst die niemand ooit leest. Als ik dat zou moeten doen zou ik zeker niet meer aan vliegen toekomen (lekker goedkoop wel…)

Dus mijn ticket voor de terugvlucht was niet meer geldig alleen omdat ik niet heen was gevlogen en ik moest een nieuwe kopen. Voor ruim EUR 200,-. Afzetters. Zwitsers.

Tsja dat was de laatste vlucht met Swiss dus. Easyjet vliegt hier ook, dan nemen we die. Dan maar geen klef broodje en slap borrelglaasje koffie.

Niet dat de Luftwaffe beter is. Berry had een vlucht naar Muenchen deze week en we hadden een ticket gekocht dat we om konden boeken voor slechts EUR 75,- Ook hier weer in de kleine lettertjes dat omboeken drie werkdagen van te voren moet gebeuren. En dus zat Berry een dag langer in Muenchen. 

Verder gaat het wel. Hopen dat de vlucht een beetje op tijd gaat en dat mijn koffer weer vooraan ligt in 020-Airport zodat  ik de trein nog krijg. Dan ben ik vandaag nog thuis, anders morgen pas (na 00:00u dus).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s