Pink Floyd en een zonnetje

Na het Rhapsody Users Group Meeting, een vergadering in München en een vergadering in Augsburg gaan we eindelijk weer op weg naar huis.

Zondagavond zijn we vertrokken vanuit Hellendoorn (Clemens was toen al vanaf Bussum met de race-smart naar Hellendoorn gekomen) naar Bückeburg om Andreas op te halen. vervolgens naar Hannover om Eike op de pikken (Eike woont nu in Hannover) en dan naar Schloss Schwarzenfeld wat ergens bij Amberg ligt. In totaal 920km. Niet gek.

Toen 2 dagen RUGS en vanaf Schwarzenfeld naar München en ‘s avonds laat nog naar Augsburg. Woensdag eerst een meeting bij Infineon in Augsburg en om een uur of een op weg naar huis, ng effe 800km erbij. De Maasman met dan nog in zijn rolschaats naar Bussum.

Maar we klagen niet. Ondanks dat morgen een “Feiertag” is (Hemelvaart) en de meeste Duitsers de vrijdag ook vriji nemen om een lang weekend te hebben (Brückentag) is het te doen op de weg. Met een vrolijk zonnetje en Pink Floyd op de iPod is het meer dan uit te houden!

De BLOG houden we onder het rijden bij. Dat lukt best op een MAC met een ongehoord helder LCD scherm!

De Zermedes ( (C) 2003 C.M. Maas ) mag dan een zware bak zijn, zelf volgeladen is het verbruik ongeveer 1:18! in totaal ongeveer 57 liter voor bijna 2000km.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s