Afscheid van Berry

Berry gaat ons verlaten per 1 juni. Hij wil meer samen met collega’s werken en dat gaat bij ons niet zo. Je bent bij Willert of in Duitsland op weg naar of van klanten of je zit thuis te hacken. In mijn geval meestal het eerste, in Berry’s geval het laatste.

Dus gaat ie naar Greenhills. Jammer maar helaas. Als afscheid gingen we met de hele crew (voorzover aanwezig) eten bij de Indiaan in Minden. De foto is gemaakt door de ober die (zoals te zien) nogal afgeleid was door Sigrun. Arme Maike staat er maar half op…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s