On Tour: Göttingen, Jena & Lörrach.

Deze week waren we weer op tour, Andreas en ik. We moesten meerdere klanten bezoeken, en we hadden een ouderwetse tour door Duitsland, Eerst naar Göttingen, dan een kort klantengesprek, dan nog door naar Jena. Dat ligt in voormalig Oost-Duitsland en is nogal bekend door Carl-Zeiss (Ook een klant maar daar moesten we dit keer niet zijn)

De overnachting hadden we in het centrum van Jena en dan zouden we de volgende dag een klantenafspraak hebben en ‘s avonds naar Lörrach doorrijden. Lörrach ligt vlakbij Basel dus dat was weer een aardig stukje karren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s