Ober-Rhein

We hebben vele klanten in Zuid-Duitsland, een groot deel daarvan zit in de regio Freiburg. Ik had daar een afspraak bij 2 klanten, Auma en Huettinger, die relatief dicht bij elkaar zitten.

Deze regio in Duitsland is bekend om zijn milde klimaat en dat bleek nu ook weer. Ik had Noord-Duitsland in de herfst verlaten en ik kwam hier in de zomer aan. Hier schijnt de zon en overdag is het 20 graden. Heerlijk gewoon! Ik was met de auto. Ik ging hier eerst altijd met het vliegtuig heen maar Swiss heeft de avondvlucht geschrapt. Waarom is niet duidelijk, de vlucht was altijd afgeladen vol, maar het zal. Vliegen had nu betekent dat ik woensdagmorgen vroeg weg moest om donderdag en vrijdag in Freiburg te zijn. En vervolgens pas zaterdag laat terug naar Nederland. Niet dus. Dan gooien we nog maar een paar kilometer op onze al zo geplaagde Zermedes. (Zoals Clemens mijn Mercedes altijd noemt)

Op de terugweg kwam ik voorbij Robje’s favoriete bedrijf. BBS. Die maken lichtmetalen velgen voor auto’s. Sinds bij ons thuis met Need for Speed wordt gespeeld kennen de jongens alle spullen die je nodig hebt om je auto te verzieken. Als het aan hen ligt rijd ik of in een Hummer (Vreselijk) of in een McLaren (Een soort krappe Mercedes voor race-frustraten) voorzien van BBS velgen. 

Die voorliefde voor proleten-bakken hebben ze niet van mij, geef mij maar een E-Klasse diesel. Ik baal al dat je geen dieselmotor meer kan krijgen met minder dan 100 pk. Nou ja, de terugreis was OK. Als het weer goed is, dan is het rijden best te doen! Ik was ook relatief vroeg op weg terug. Om 22:00u was ik vrijdag weer thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s