He’s back!

Vroeger, toen alle nog beter was… toen had ik een BLOG. Die liep op mijn .mac account en die maakte ik met iWeb van Apple. Zoals gebruikelijk bij Apple werkte dat geweldig, totdat je het echt ging gebruiken…. iWeb liep al snel op zijn laatste benen nadat ik meer dan 50 BLOG posts met een zooi foto’s had gepubliceerd.

Per BLOG entry een aantal foto’s en het uploaden duurde al snel zo lang dat ik er geen zin meer in had, Ik heb nog een tijdje de foto’s per hand eerst kleiner gemaakt maar toen Apple het einde van de .mac aankondigde ben ik ermee op gehouden. Jammer maar helaas.

De opkomst van Facebook maakte dat ik het niet meer zo nodig vond maar na een paar jaar begint het weer te kriebelen. Op Facebook kun je je ei niet echt kwijt, veel discussies lopen uit op ordinaire ruzies en scheldpartijen en ik betrap mezelf erop dat ik ook vaak post zonder eerst na te denken.

Een BLOG heeft die nadelen niet, mensen kunnen commentaar leveren, dat mag ook maar ik moet niet reageren, en ik schrijf mijn BLOG rustig ’s avonds bij een glaasje zodat ik niet gestrest reageer maar eerst even nadenk bij wat ik schrijf.

De foto hiernaast was de BLOG foto van 10 jaar geleden. Nog met sigaar (al lang niet meer…) en een bril of drie/vier geleden… Is gemaakt op een terras ergens in Zwitserland.

Ik zal proberen een paar oude BLOG entries opnieuw te publiceren.

Walter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s